Tilaus- ja toimitusohjeet

Abitekstiilien tilaus

Tuotteiden tilausnumerot (esim. C1 tai R8), koot ja värivaihtoehdot löytyvät kunkin tuotekuvan vierestä.

Mikäli ette ole varmoja haluamienne tuotteiden koosta, pyytäkää mallituote sovituskappaleeksi, sillä emme voi vaihtaa tuotteita väärin tilatun koon perusteella. Tuotteita, joissa on asiakkaan tilaama painatus tai brodeeraus, ei voi palauttaa (Kuluttajansuojalaki 6. luku 16 §).

Brodeeraukset ja painatukset

Painatuskuvat ovat kooltaan noin A4:n luokkaa ja ne voidaan painaa tuotteiden selkään tai rintaan. Huomioittehan, että vetoketjullisissa tuotteissa iso rintapainatus ei ole mahdollinen. Brodeerauskuvat ovat rintapielikokoisia lankakirjailtuja kuvia ja niitä voi sijoittaa rintapielen lisäksi esim. hihaan, helmaan, niskaan tai housuihin.

Kaikkiin tuotteisiin on mahdollista tehdä niin painatus- kuin brodeerausaihe. Kuvien asettelua rajoittavia seikkoja ovat esim. vetoketjut, saumakohdat, kapeat hihansuut, nauhakujat ja taskut. Näissä tapauksissa otamme aina yhteyttä tilaajaan/yhteyshenkilöön ennen tuotteiden valmistamista. Huomioittehan, että pienimmissä naisten tuotteissa pienikokoinen brodeerauskuva saattaa näyttää paremmalta kuin suuri A4-painatuskuva.

Valmistamme abitekstiilit myös omalla kuva-aiheellanne varustettuna. Ohjeita omien kuva-aiheiden toteuttamiseen löytyy sivulta "Omat kuva-aiheet".

Tilauksen tekeminen

Tilausten tekeminen onnistuu nopeasti ja kätevästi lähettämällä meille sähköpostia näitä tietoja käyttäen. Täytettyänne ja lähetettyänne tilauslomakkeen saatte tilauksestanne saman tien vahvistuksen yhteyshenkilönne sähköpostiin. Käsiteltyämme tilauksenne myyntimme ottaa vielä yhteyttä teihin.

Mikäli haluatte lähettää tilauksenne postitse, voitte tulostaa tilaussivulta myös pdf-muotoisen tilauslomakepohjan. Muistakaa laittaa tilauslistaan yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Valitsemanne yhteyshenkilö hoitaa kaikki tilaukseenne liittyvät asiat ja kyselyt. Käsiteltyämme tilauksenne lähetämme siitä yhteyshenkilöllenne sähköpostitse vahvistuksen.

Toimitus

Toimitusaika on 2-6 viikkoa tilauksen saapumisesta. Pyrimme nopeisiin toimituksiin, mutta tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja ruuhka-aikoina on hyvä varautua pieneen odotteluun.

Tilaukset toimitetaan Itellan kautta postiennakolla tai Matkahuollon kautta bussiennakolla. Alle 30 tuotteen tilauksiin lisätään toimituskuluja 30,00 €/tilaus, tätä suuremmat tilaukset toimitetaan rahtivapaasti.

Mikäli teillä on erityistoiveita tai tarvitsette lisätietoja, ottakaa yhteyttä. Meille voitte soittaa myös ilta-aikaan.
Yhteystiedot löydät täältä!