Paljon kysyttyä

1. Voiko vaatteista saada sovitusmalleja koululle ja mitä se maksaa?

Lähetämme mielellämme sovitusmalleja. Eri valmistajien vaatteet saattavat olla mitoitukseltaan hieman erilaisia ja oikean koon varmistaminen ennen tilausta kannattaa, koska tuotteilla, joissa on asiakkaan tilaama painatus tai brodeeraus, ei ole palautusoikeutta (Kuluttajansuojalaki 6. luku 16. §). Mallituotteiden lähettäminen ja palauttaminen on asiakkaalle maksutonta. Mallituotteita voitte tilata soittamalla tai sähköpostitse – HUOM! Pyydättehän kaikki haluamanne sovitusmallit samalla kertaa.

2. Emme ole saaneet abitekstiilikuvastoa…
Kuvasto/tilauslista/hinnasto on hukkunut…
Meillä on paljon abeja/monta luokkaa yhdessä tilaamassa…
Voimmeko saada lisää abitekstiilikuvastoja/hinnastoja/tilauslistoja?

Abitekstiilikuvastoa emme enää paina ollenkaan paperille ja näin säästämme luontoa! Löydätte kaikki tarvitsemanne tiedot sivustoltamme.
Hinnastoja voitte kysellä asiakaspalvelustamme.

3. Voiko abivaatteita tilata omalla kuva-aiheella ja mitä se maksaa?

Sporttiveikoilta abitekstiilejä saa myös omilla kuva-aiheilla. Omalla painatus-/brodeerauskuvalla tilattavilta tuotteilta toivomme 10 kpl minimitilausmäärää. Liittäkää tilauksenne mukaan kuvaoriginaali joko vektoroituna tiedostona, bittimuotoisena kuvatiedostona tai hyvälaatuisena tulosteena/piirustuksena valkoisella A4-paperilla. Muistakaa myös mainita haluamanne brodeeraus/painatuskoko ja värit, mikäli kuvaanne/logoanne tehdään yhdellä tai useammalla värillä (esim. tummiin ja vaaleisiin tuotteisiin eri värit)

Omien kuva-aiheiden hinnoittelusta kerrotaan tekstiilihinnastossamme lisää. Huomaattehan, että digipainotekniikalla toteutettaessa kuva-aiheenne voi olla 1- tai monivärinen, hinta on aina sama! Brodeerattavista logoista laskemme aina erikseen tarjouksen kuvan perusteella. Brodeerauskuvissakaan värien määrä ei vaikuta hinnoitteluun.

4. Onko pienikokoisille abeille saatavilla paitoja/huppareita/housuja?

Monissa Ladyfit -malleissamme pienin koko on XS, ja mikäli tämäkin koko putoaa päältä niin T-paitoja, huppareita ja collegehousuja on saatavilla myös senttikokoina. Vastaavasti useimmista tuotteista löytyy isommille XXL-kokoja, T-paidoista ja peruscollegeista jopa XXXL-kokoja.

5. Kauanko toimitus kestää ja miten maksu hoidetaan?

Toimitusaikamme on 2-6 vk ja tuotteet toimitetaan joko posti- tai bussiennakolla toiveenne huomioiden, eli paketin voi noutaa Postista tai Matkahuollosta maksua vastaan.

Tilauksenne saavuttua meille lähetämme siitä yhteyshenkilöllenne sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta eri tuotteiden hinnat löytyvät yksilöitynä. Yhteyshenkilöllenne laitamme vielä tekstiviestin siinä vaiheessa, kun abitekstiilipakettinne lähtee meiltä eteenpäin. Paitarahojen kerääminen kannattaa siis aloittaa hyvissä ajoin, näin saatte tuotteet nopeasti käsiinne niiden saavuttua. Toimitusaikaan vaikuttavia asioita ovat mm. tilaamienne tuotteiden saatavuus (maahantuojien varastotilanne vaihtelee ja joitakin tuotteita saattaa joutua odottelemaan hetken aikaa) ja ruuhka-ajat. Käsittelemme tilaukset saapumisjärjestyksessä, mutta pyrimme ottamaan erityistoiveet huomioon – mikäli tiedossanne on esim. koulukuvaus tai jokin tapahtumapäivämäärä, johon haluaisitte uudet abipaidat päällenne, niin mainitkaa tästä tilauksenne yhteydessä.

6. Voiko abivaatteita tilata iltalukiolaiset, ammatti/yhdistelmätutkinto-/etäopiskelijat, vaihto-oppilaat, opettajat?

Totta kai. Palvelemme kaikkia opiskelijaryhmiä ja myös opettajia – ja mikäli abitekstiilikuvastostamme ei löydy sopivaa valmista kuva-aihetta teidän porukallenne, niin Sporttiveikoilla oman kuva-aiheen toteutus on vain puhelinsoiton päässä. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ideoinenne!

7. Mistä saan hinnaston?

Hinnaston löydätte esitteestämme. Hinnaston voitte pyytää myös sähköpostitse info@abitekstiilit.com

8. Voiko abipaitoja tilata pieniä määriä, vaikka yhtä tai kahta kappaletta?

Kyllä voi. Yksittäisten paitatilausten tilaajien kannattaa ottaa yhteyttä suoraan myyntiimme, niin sovitaan tilausehdoista joustavasti.

9. Tilattu paita on väärän kokoinen, saako sen vaihtaa?

Valitettavasti asiakkaan tilaamalla painatuksella/brodeerauksella varustetuilla tekstiileillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajansuojalaki, 6. luku 16. §). Toivomme, että tilaatte mallituotteita sovitettavaksi, mikäli olette epävarmoja koon suhteen. Katso lisää kohta 1.

Vinkkejä abitekstiilien tilaamiseen:

- Sekaannuksien välttämiseksi hoitakaa kaikki tilaukseenne liittyvät kyselyt keskuudestanne valitsemanne yhteyshenkilön kautta.

- Tallettakaa itsellenne kopio tilauksestanne, näin tilauksen tarkistaminen epäselvissä asioissa helpottuu – lähetämme kaikista tilauksista yhteyshenkilöllenne tilausvahvistuksen tarkistusta varten.

- Tilauskopio/vahvistus helpottaa paitojen ylöskirjaamista jakaessanne niitä abeille.

- Paitarahojen kerääminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, näin saatte tilauksenne nopeasti noudettua sen saavuttua Postiin/Matkahuoltoon.